BAJKOVITA DESTINACIJA

Lana Jurčević otputovala s kćeri i partnerom: "Naše prvo romantično putovanje"

| Autor: Novi list
(Foto Instagram)

(Foto Instagram)


Hrvatska glazbenica Lana Jurčević krajem studenog rodila je djevojčicu, za koju je kasnije otkrila da ju je nazvala Mayla Lily. Na društvenim mrežama nerijetko je iskreno dijelila svoje iskustvo rizične trudnoće, a sada nastavlja dijeliti iskustvo majčinstva. Ovaj put se pohvalila na koju se destinaciju uputila sa svojom djevojčicom.

Na Instagramu je podijelila fotografiju iz aviona na kojoj u naručju drži Maylu Lily, a u opisu je otkrila da putuju na Ibizu.

"Naše prvo romantično putovanje… kud drugo nego na Ibizu. Maki nam raste kao gljivica poslije kiše, već je ogromna. I prepredobra je svo vrijeme! Naputovala se i u maminom trbuhu i napartijala na maminim koncertima, tako da je 'svoj na svome' i sad", poručila je Lana uz fotografije, te snimku na kojoj njezin partner, Filip Kratofil, ljubi kćerkicu.

Mnogi su u komentarima bili dirnuti dražesnim fotografijama i snimkom.

"Bože, slatkoće! Taj smijeh mi je nešto najdraže kod beba", "Joj male gospođice putuju! Uživajte cure, jako ste medene", "Ajme, preslatka", "Ljubičica mila", "Najslađi", bili su samo neki od komentara.

Inače, Lana je jučer također objavila fotografiju s Ibize, na kojoj se zabavlja s nekoliko prijateljica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter