PROSLAVA NA JAHTI

Victoria Beckham proslavila 50. rođendan u društvu supruga, prijatelja i obitelji

| Autor: Portal NoviList
(Foto: Instagram Screenshot)

(Foto: Instagram Screenshot)


Pjevačica i poduzetnica Victoria Beckham napunila je 50 godina, i cijeli tjedan uživa s obitelji i prijateljima, te suprugom Davidom Beckhamom. Dio njezine proslave uključuje boravak na jahti i uživanje na suncu.

Tako je njezin prijatelj Jamie Salter podijelio fotografiju na svojem Instagram profilu, na kojoj je slavljenica okružena prijateljima, uključujući Cindy Crawford i Rande Gerbera. Grupa je pozirala na palubi broda s plavim nebom i mirnim morem u pozadini.

,,Zahvalan sam na ovoj ekipi”, napisao je Salter, koji je osnivač, predsjednik i izvršni direktor Authentic Brands Grupe, te dodao: ,,Hajdemo se dobro zabaviti na suncu.”

Prije svog rođendana, Victoria se osvrnula na evoluciju svoje karijere u dirljivoj poruci koju je podijelila na svojem Instagram profilu.

,,Dok se pripremam za ulazak u 50-e (u štiklama, naravno!), osjećam se nevjerojatno blagoslovljeno što sam dosegla ovaj prekretnički trenutak“, započela je u opisu.

,,,Blagoslovljeno, ali i ispunjeno i duboko zadovoljno. Ne samo gdje jesam kao žena, već i koliko su daleko došli moji modni i kozmetički brendovi. Moja ambicija uvijek je bila osnažiti žene i učiniti da se osjećaju kao najbolja verzija sebe. Za mene, to znači vjerovati svojoj intuiciji i nikada ne kompromitirati svoju kreativnu viziju.

Također je podijelila da je njezin prelazak iz članice Spice Girlsa u poduzetnicu u području ljepote i mode proizašao iz njezine želje da “sanja velike snove”. ,,Vjerujem da možete biti mnogo stvari. Pjevačica, majka, supruga, dizajnerica… Moj je strast uvijek bila sanjati velike snove, pa čak i još veće! Prvo vjerujte u sebe — svi ostali će slijediti“, istaknula je.

Poduzetnica je također pohvalila supruga Davida, zahvalivši bivšem nogometašu na podršci tijekom njihovih 25 godina braka, kao i njihovo četvero djece. ,,A ako imate sreće, naći ćete nekoga tko vjeruje u vas čak i više nego vi sami. David, zauvijek sam zahvalna na tvojoj bezuvjetnoj ljubavi i podršci, i našoj prekrasnoj djeci”, napisala je, dodavši: ,,Vi me upotpunjujete. Ponosna sam, divim se ljubaznim, marljivim, talentiranim osobama koje postajete.”

David je uzvratio počast objavivši vlastiti tribut za njezin rođendan.

,,Sretan rođendan mojoj prekrasnoj supruzi… Dok ulaziš u ovaj rođendan, trebala bi se osvrnuti i ponositi se onim što si postigla, ostvarila i izgradila, Posh spice, poslovna žena i naravno, udala si se za kapetana Engleske,” napisao je David u opisu video montaže koja je sadržavala slike iz prošlosti Victorije i njihove djece.

,,Ali tvoj najveći uspjeh su tvoja djeca, vodiš ih, voliš ih i učiš ih… Oni te vole iznad riječi, svi te toliko volimo. Provedi poseban dan, zaslužuješ sve”, zaključio je naposljetku Beckham.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum