ŽENA KOJA NIŠTA NE SKRIVA

84-godišnjakinja se rastala od mladog muža: Našla je suputnika koji se ‘nikad ne žali’

| Autor: Glas Istre
Iris Jones i njen 46 godina mlađi suprug (Foto Twitter)

Iris Jones i njen 46 godina mlađi suprug (Foto Twitter)


Umirovljenica koja je slavu stekla u britanskoj emisiji This Morning ostavila je svog mnogo mlađeg egipatskog toyboya i našla si bolje društvo – mačka. Iris Jones (84) proslavila se nakon što se pohvalila svojim seksualnim životom s 38-godišnjim muškarcem u emisiji televizije ITV. Bila je udana za Mohameda Ibrahima dvije godine, no sada tvrdi da joj on uopće ne nedostaje, piše Express.

Veza je postala težak posao

Govoreći o razvodu, Iris objašnjava: “Nikada nisam očekivala da ću se zaljubiti u nekoga 46 godina mlađeg od sebe, ali dogodilo se. Obožavala sam Mohameda. Ali ta je veza postala za mene težak posao. Imali smo sjajni seksualni život, ali onda, umjesto da vodimo ljubav na kraju smo se stalno svađali oko svega i svačega. Ne mogu tako živjeti. Nisam zaljubljena tinejdžerica. Imam 83 godine.”

Iris Jones i suprug nekad su bili u sretnoj vezi / Foto Twitter

Nakon što je ustvrdila da joj “Muhamed uopće ne nedostaje”, nadodala je da ju je najviše iznerviralo  što joj je uzeo pripremljeni obrok od kozica kada je odlazio. Planirala je pojesti kozice tog popodneva.

Irisina nova ljubav je gospodin Tibbs – mačak kojeg je dobila samo nekoliko dana nakon što se Mohammed iselio. “On je savršen suputnik”, kaže Iris za Closer Magazine. “Nikad se ne žali, vrlo je tih i lijep – obožavam ga. Vrlo je sretan ovdje te ne stvara nered”, kaže Iris.

Odala omiljeni položaj u krevetu

Holly Willoughby i bivši voditelj This Morning Philip Schofield ostali su bez riječi kad je Iris pred tri godine u eteru otkrila detalje svog seksualnog života.

Hvaleći se da je prve noći s Mohamedom koristila “cijelu kadu lubrikanta KY”, umirovljenica je govorila potpuno otvoreno. Iris je otkrila i svoj omiljeni položaj u krevetu, objasnivši da mora biti oprezna zbog svoje ‘tanke kože’.

“Mohamed mora biti oprezan kada me zgrabi. Rastrgao mi je kožu, koža na nogama mi je vrlo, vrlo tanka, rekla je tada vremešna Iris. “Vođenje ljubavi može biti bolno. Mogla bih završiti na hitnoj s oštećenjima kože, ali riješili smo taj problem jer ponekad to radimo u psećem položaju”, nadodala je slavna umirovljenica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater