Spektakularna završnica života na vagi

Nevjerojatna transformacija dvije kandidatkinje iz Istre. Lara i Zuzana zajedno su smršavile čak 84 kilograma

| Autor: Marina VUKŠIĆ
Lara Peruško i Zuzana Filipaš (foto: Facebook Život na vagi)

Lara Peruško i Zuzana Filipaš (foto: Facebook Život na vagi)


Puljanka Lara Peruško (19) i Zuzana Filipaš (47) iz Raše, večeras su u finalnoj emisiji Života na vagi pokazale svoju nevjerojatnu transformaciju u četiri i pol mjeseca trajanja showa. Iako Lara kao jedna od četvero finalista nije uspjela osvojiti glavnu nagradu od 150.000, a Zuzani je izmaknula nagrada za najboljeg nefinalistu od 50.000 kuna, zajedno su smrsavile čak 84 kilograma!

Lara nije skrivala uzbuđenje kada je u show ušla u dugoj svečanoj haljini. Otkrila je da je nakon izlaska iz kuće u Lividragi imala podršku čak petero trenera i nastavila raditi na sebi.

Lara Peruško (foto: Facebook Život na vagi)Lara Peruško (foto: Facebook Život na vagi)

-Uspjela sam ući u kombinezon koji sam nosila na sestrinoj maturalnoj 2018., pohvalila se Lara, najmlađa sudionica šeste sezone ovog showa uoci završnog vaganja.

Finalsti popularnog showa bili su Boris Fućak (32), Josip Čapo (31), Roko Jurić (30) i Lara Peruško (19).

Lara Peruško je bila jedina žena među finalistima. U show je ušla sa 124,4 kilograma, a vaga je nakon završnog vaganja pokazala - 79,7! Izgubila je čak 44,7 kilograma.

Boris Fućak je u proces mršavljenja ušao sa 170,1 kilogram, a izašao je sa 106,3 odnosno lakši 63,8 kilograma. Josip Čapo je s početna 172 kilograma u finalu zablistao s 93,7 kilograma, odnosno sa 78,3 kilograma manje. Roko Jurić u show je donio 158,8 kilograma, a na završnom vaganju je bio 64,1 kilogram lakši i sada ima 94,7 kilograma.

Najbolji postotak izgubljene tjelesne mase imao je Josip Čapo, čak 45,5, drugo mjesto zauzeo je Roko Jurić sa 40,4 posto, treći je bio Boris Fućak sa 37,5, a Lara Peruško četvrta sa 35,9 posto izgubljene tjelesne mase.

Josip Čapo - Pobjednik Života na vagi (foto: Facebook Život na vagi)Josip Čapo - Pobjednik Života na vagi (foto: Facebook Život na vagi)

Među 14 nefinalista (dvoje ih je u međuvremenu odustalo i nisu se pojavili u finalu) najbolji rezultat ostvario je 24-godišnji Dalibor Kujundžić koji je u 4,5 mjeseca, što tijekom boravka u Lividragi, a što kasnije u samostalnim treninzima smršavio 68,6 kilograma!

Dalibor Kujundžić (foto: Facebook Život na vagi)Dalibor Kujundžić (foto: Facebook Život na vagi)

U show je ušao sa 158,6 kilograma, a na završnom vaganju je imao 90 kilograma. Izgubio je 43,3 posto tjelesne mase!

Svi nefinalisti pokazali su svoje nevjerojatne transformacije. Pojedinačno su izgubili od 30,3 do nevjerojatnih 68,6 kilograma, odnosno od 22,5 do čak 43,3 posto tjelesne mase.

Zuzana Filipas (foto: Facebook Život na vagi"Zuzana Filipas (foto: Facebook Život na vagi"

Iako nije osvojila novčanu nagradu, Zuzana Filipaš je iz Života na vagi ponijela poseban dar trenerice Maje Ćustić u čijem je "plavom" timu trenirala, koja joj je u studiju poklonila obećane role, i to zlatne!

Život na vagi (foto: Facebook Život na vagi9Život na vagi (foto: Facebook Život na vagi)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter