GASTRO SPECIJAL SUBOTOM

Kamenica od mora do stola: Kamenice u košuljici od pancete

| Autor: Glas Istre
Kamenice u košuljici od pancete

Kamenice u košuljici od pancete


Učenici 3.d razreda Strukovne škole Eugena Kumičića iz Rovinja s nastavnicom Sandrom Živelić odabrali su i pripremali recepte za brošuru "Kamenica od mora do stola". Osim što su ih osmislili, na nastavi stranih jezika su ih i preveli uz pomoć profesorica Mirjane Đikić, Ivane Burić i Matee Barbijeri.

O školjkama ih je educirao uzgojivač Emil Sošić. Ideja ovog projekta turistička je promocija pripreme kamenica, a mi vam danas donosimo recept za kamenice u košuljici od pancete.

Sastojci

  • 10 kamenica
  • 10 feta pancete
  • maslinovo ulje

Priprema

Kamenice pažljivo otvorimo, posušimo te omotamo pancetom. Zapečemo na maslinovom ulju te poslužimo. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter