DRUGI DAN CROATIA BIKE WEEKA

Zvuk moćnih mašina motora, rock'n'roll i prijateljsko druženje


Zvuk moćnih mašina brojnih motocikala bio je najbolja moguća uvertira u drugu večer Croatia Bike Weeka koja se održala u utorak u caffe baru Actors Studio u Puli. Nakon uvertire uz nastup polaznika i mentora Rock Campa Pula na Forumu u ponedjeljak, u utorak je pak za glazbu bio zadužen sastav Whiskey Train.

Iako je tek počeo ovaj tjedan motora i rock'n'rolla, koji organizira Twin Horn MC u suradnji s Gradom Pula i Turističkom zajednicom Pula, već su pristigli brojni posjetitelji, među kojima su se mnogi smjestili i u kampu Croatia Bike Weeka na Valelungi. Tako je uz posjetitelje iz cijele Hrvatske, Slovenije, Italije i drugih zemalja, stigao i jedan biker iz Škotske s ekipom.

Druga večer Croatia Bike Weeka bila je u znanju opuštenog druženja, a program se od srijede održava na Vallelungi - tako u srijedu nastupaju od 21.30 sati Nevermind i P.AR.T, u četvrtak u 22 sata Sister Soul and the Blaxperts, u petak od 19 sati The Link Band, Atomsko sklonište i Animal House, a u subotu program počinje već od 14 sati izložbom oldtimera, u 16 sati je defile motorista gradom, u 17.30 sati Stunt show by Dejan Špoljar & Ines Stanić, u 18 sati Custom Show, a od 21 sat kreće koncertni program u kojem nastupaju Hard Time, kultni Nashville Pussy, nakon kojih je Sexy Show i koncertno finale uz Čuvare svirala.

Posjetiteljima se nudi i prijevoz brodom s Rive do Vallelunge – brod polazi s pulske Rive u blizini prvog ulaza u Uljanik (odakle su nekad polazili hidroavioni), kreće svaki puni sat te će mjesto polaska broda biti označeno natpisom. Brod vozi u četvrtak od 18 do 04 sata, u petak od 17 do 04 sata te u subotu od 13 do 08 sati. Cijena vožnje brodom je 20 kuna, a prije početka vožnje na brodu će se moći kupiti ulaznica za Croatia Bike Week.

Više informacija o svemu može se naći na web-stranici www.croatiabikeweek.com (Napisala i snimila T. TIDIĆ)


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini