NAJNOVIJEPOREČ: BAJKERI IZ NOVE VASI DONIJELI SLATKIŠE

Djeca dočekala Djedicu koji je stigao motorom


Brojna djeca porečkih vrtića i škola s velikom su radošću dočekali dolazak Djeda Mraza u Poreč, kojemu su ove godine pomogli bajkeri iz Nove Vasi, članovi MK Highlanders. Kako je sam Djedica priznao, njegovi su sobovi ostali odmoriti u Novoj Vasi, a bajkeri su mu pomogli tako što su njega i brojne slatkiše na motoru dovezli sve do Trga Matije Gupca.

Prije dolaska Djeda Mraza, okupljenu su djecu zabavljali njegovi vilenjaci iz Teatra Naranča kratkom predstavom "Zvončići". Pjevanjem upravo te popularne blagdanske pjesmice djeca su dočekala brojne bajkere i Djedicu, koji se potom družio s djecom i najavio kako od idućeg tjedna sudjeluje i na Porečkoj bajci u školama i Vili Polesini, sklopu koje će im podijeliti više o 1.400 poklona.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč, a partneri su Plava Laguna i Valamar Riviera. Suorganizatori su TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi. (A. D.)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom
Webcams provided by webcams.travel add a webcam