RADOVI I SUTRA

VOZAČI OPREZ! Zbog prekapanja ceste na rotoru "na mostu" KOLONE AUTOMOBILA U PULI

| Autor: Zvjezdan STRAHINJA


Sporo se danas vozilo "na mostu" kod Mlina, nedaleko gradilišta nove benzinske stanice Apios, uz naizmjenično propuštanje vozila jednim trakom zbog radova.

Tako će biti i u četvrtak ako je suditi po najavi iz gradske uprave o dvodnevnoj privremenoj regulaciji prometa na državnoj cesti D66, zapravo na dijelu pulske obilaznice, uslijed prekopavanja prometnice.

Gužve na pulskoj obilaznici (Dejan ŠTIFANIĆ)

Riječ je o cesti, dijelu Prekomorskih brigada, koja od kružnog toka "na mostu" vodi prema Šijani, zbog čega je promet bio usporen i iz pravca Velog Vrha i iz centra grada. Cestu su strojevi raskopali zbog postavljanja vodovodnih cijevi, za što su Hrvatske ceste izdale suglasnost tvrtki Apios iz Zagreba.

Gradnja benzinske nadomak križanju Ceste Prekomorskih brigada i Tršćanske očito ulazi u posljednju fazu - na gradilištu smo zatekli radnike koji već montiraju opremu crpki i ostale instalacije, dok cestograditelji rade na ivičnjacima i pristupnim prometnicama.

Gužve na pulskoj obilaznici (Dejan ŠTIFANIĆ)

A kada će točno benzinska stanica biti gotova i puštena u promet, jedno je od pitanja na koje odgovore iz zagrebačkog Apiosa već danima bezuspješno čekamo.

Ni na gradilištu nismo bili bolje sreće - radnici rade svoj posao ne zamarajući se rokovima, a nismo zatekli nikoga od odgovornih koji bi mogli s javnosti podijeliti kakvu informaciju.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum