VELIKI USPJEH MALOG OBITELJSKOG HOTELA

Vila Vulin u Pulu ponovo donosi hotelskog Oskara!


Pulski butik hotel "Vila Vulin" jedan je od pobjednika Word luxury hotel awardsa, jedne od najznačajnijih hotelskih nagrada, koju mnogi nazivaju i "Oscarom" u hotelskoj industriji na svjetskoj razini.
Butik hotel "Vila Vulin" bio je nominiran za tri nagrade i to u tri kategorije. To su, doznajemo od vlasnika Vase Vulina - kategorije za najbolji mali hotel na svijetu, za najbolji luxury boutique hotel na svijetu (te dvije nagrade osvojili su lani) te kao novost za najbolji romantični hotel na svijetu

- Upravo smo obaviješteni da smo jedni od dobitnika te da ćemo u Pulu ponovo donijeti hotelskog Oskara. Za sada ne znamo da li je to jedan, dva ili tri. To ćemo saznati tek na proglašenju nagrade koje će se održati 10. listopada u AYANA Resort and Spa, na Baliju u Indoneziji. Za sada znamo da smo ponovno svjetski prvaci, kazao nam je ponosan vlasnik Vaso Vulin.

Inače, ova nagrada dodjeljuje se svake godine hotelima i hotelskim grupacijama koje potvrđuju svoj kvalitetu, kako kada je riječ o samom objektu tako i o kvaliteti usluge koju pružaju gostima.Hotele mogu nominirati sami zaposlenici, gosti, turistički agenti, ali potrebno je da hotel zadovolji određeni nivo usluge kako bi uopće mogao sudjelovati u glasanju, koje i odlučuje pobjednika.Osim struke, za hotele glasaju i sami gosti, a lani je njih bilo više od tristo tisuća.
Na lanjskoj dodjeli nagrada, koja je održana u švicarskom St. Moritzu, najviše nagrada u regiji, uz pulsku Vilu Vulin, osvojili su hoteli Valamar Hotels & Resorts grupacije. (B. PETROVIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater