SAZNAJEMO

VELIKI PREOKRET: IMUNITET ZA BIVŠEG RAVNATELJA LUČKE UPRAVE PULA. De Gravisi postao sindikalist, njegov otkaz postaje upitan!

| Autor: Marcello ROSANDA
Donald de Gravisi

Donald de Gravisi


Bivši ravnatelj Lučke uprave Pula (LUP) Donald de Gravisi, koji je nakon sistematizacije prije nekoliko dana dobio otkaz kao višak, učlanio se u Sindikat Istre, Kvarnera i Dalmacije. Tu nam je informaciju potvrdio šef tog sindikata Rajko Kutlača. De Gravisi je odmah postao i sindikalni povjerenik u LUP-u.

Kutlača kaže da se spomenuta sindikalna akvizicija dogodila u prosincu prošle godine. To je jako važno jer je upitno može li se sindikalnom povjereniku uopće uručiti otkaz. Činjenica je da bi iznenadno sindikalno buđenje De Gravisiju možda i moglo spasiti radno mjesto.

Inače, De Gravisi je bio dugogodišnji istaknuti član IDS-a, svojevremeno tajnik za financije u toj stranci. Prije no što je postao ravnatelj LUP-a 2008. bio je zaposlen u Istarskoj razvojnoj agenciji, koja je bila poznata kao politički inkubator i odskočna daska za mlade i perspektivne IDS-ovce.

Ta ljubav je između De Gravisija i IDS-a pukla prije otprilike šest mjeseci kada ovaj napušta stranku i postaje ljutiti neprijatelj svog dojučerašnjeg kolege Borisa Miletića, za kojeg se, kaže, nada da je postao politički mrtvac.

Podsjetimo i da je De Gravisi priznao za naš list da je pomagao u izbornoj kampanji pulskom gradonačelniku Filipu Zoričiću dok je još formalno bio u IDS-u.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini