VAŽNA OBAVIJEST

Djeca i profesori pulske Gimnazije zbog koronavirusa moraju u izolaciju. Liječniku se moraju javiti samo u slučaju da se pojave simptomi. MINISTARSTVO PREPORUČUJE OTKAZIVANJE SVIH ŠKOLSKIH PUTOVANJA U ITALIJU

| Autor: Portal Glas Istre

Noćas na facebook stranicama pulske Gimnazije objavljena je važna informacija koju prenosimo u cijelosti i koju potpisuje voditeljica Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije dr. Jasna Valić.

"Prema novim uputama iz Službe za epidemiologiju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, regija Veneto i Lombardija su područja zahvaćena epidemijom koronavirusa pa djeca i profesori koji su bili na izletu trebaju ostati dva tjedna u kućnoj izolaciji i ne ići u školu. Kućna izolacija znači NE IZLAZITI iz kuće, ne samo ne ići u školu - Jasna Valić, voditeljica Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije."

Ravnateljica OB Pula Irena Hrstić jutros je napomenula kako se ne trebaju sva djeca javljati svojim liječnicima, već samo oni koji eventualno budu imali simptome. 

Opovrgnula je na taj način prijedlog ravnatelja Gimnazije Filipa Zoričića, koji je rekao da bi se svi trebali javiti liječniku.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u međuvremenu je izdalo preporuku školama da otkažu sva organizirana putovanja u Italiju.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum