VEĆA SIGURNOST

UVODI SE NOVA REGULACIJA PROMETA U ŠIKIĆIMA I ŠKATARIMA Novi nogostupi, pješački prijelazi, umjetne izbočine...

| Autor: Glas Istre
(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)


U cilju povećanja sigurnosti i kvalitete prometne komunikacije, posebno pješačkog prometa, na dijelu Šišanske ceste unutar naselja Škatari i u naselju Šikići, Grad Pula je pristupio aktivnostima uvođenja nove regulacije prometa, a koja obuhvaća i izgradnju dijela nogostupa uz autobusna stajališta na Šišanskoj cesti u predmetnih naseljima.

Uz izgradnju nogostupa uz autobusna stajališta u naselju Škatari obilježit će se i dva pješačka prijelaza, dok će se u dijelu naselja Šikići, uz izgradnju nogostupa kod autobusnog stajališta postaviti i dva para umjetnih izbočina, obilježiti pješački prijelaz.

foto

U Ulici Diferencija, dijelu Ulice Urati i Turtijanske ulice uvesti jednosmjeran promet, sve s ciljem spomenutog povećanja sigurnosti sudionika u prometu.

Radove izgradnje dijela nogostupa izvodi trgovačko društvo Cesta d.o.o. i planiraju se okončati tijekom ožujka 2021. godine. Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti privremene regulacije prometa koje će se uvoditi u fazama, ovisno o lokaciji zahvata, te se mole svi sudionici na dodatan oprez.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom