BESPLATNO SUDJELOVANJE

Treći istarski .NET Meetup u kampusu Pangea: Vodnjanski Infobip do kraja godine planira ZAPOSLITI 250 INŽENJERA I 250 DEVELOPERA


U kampusu Pangea u Vodnjanu u četvrtak 28. veljačeodržat će se .NET Meetup u organizaciji kompanije Infobip, jedne od vodećih regionalnih IT kompanija s globalnim uspjehom. Developere i programere očekuju dvije prezentacije - Web Assembly + dotNET = Blazor uz predavača Dobrišu Adamca iz kompanije Citus, te Webpack 4 u koji će polaznike uvesti software inženjer Ante Tomić iz Infobipa.

Ovo je treći .NET Meetup koji Infobip organizira u Pangea kampusu u Vodnjanu i sjajna je prilika za IT stručnjake s područja Istre, a i šire, da razmijene iskustva i znanja o aktualnim izazovima, tehnologijama i praksama, ali i za networking.

- Developeri kod nas imaju priliku raditi na top produktima i uslugama koje razvijamo već godinama za top klijente kao što su Uber, WhatsApp, Viber i mnoge druge svjetske kompanije. U našim hrvatskim developerskim centrima u Vodnjanu, Rijeci i Zagrebu razvijamo vlastitu komunikacijsku platformu i usluge koje koristi cijeli svijet. Našim rješenjima dopiremo do gotovo sedam milijardi korisnika u više od 190 zemalja. Do kraja godine planiramo zaposliti 250 inženjera i 250 developera, a događanja poput Meetupa su odlična prilika da podijelimo svoje znanje i iskustvo sa zajednicom u kojoj djelujemo, da upoznamo kolege iz okolice, a i oni nas, izjavio je Izabel Jelenić, jedan od osnivača Infobipa.

Sudjelovanje na događaju je besplatno, a prijave se primaju na e-mail adresu [email protected]. (B. PETROVIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter