u četiri turnusa

ŠTINJAN Nogometna škola Eurogol spremna za mališane

| Autor: Lara BAGAR

Na nogometnom terenu Fortin u Štinjanu udruga "Nogometna škola Eurogol" već šestu godinu organizira Ljetni nogometni kamp Eurogol, provjeren i dobro uhodan razigrani spoj nogometa i druženja na terenu i moru.

Prema uputama Stožera za civilnu zaštitu, broj polaznika će biti limitiran, ali upisi još traju.

Kamp održava se u četiri turnusa (29. lipnja - 3. srpnja, 6.-10. srpnja, 13.-17. srpnja, 20.-24. srpnja), s dnevnim aktivnostima od 7 do 16.30 sati i to na dvije lokacije. Dan počinje nogometnim treningom na Fortinu u Štinjanu i nastavlja se u kampu Brioni na Puntiželi s raznim aktivnostima na moru, od škole plivanja, zabave u aquaparku, nogometa na pijesku do "Igara bez granica" i edukativno-zabavnog kutka. Polaznicima su osigurani međuobrok i ručak u restoranu, prijevoz autobusom, polica osiguranja od povreda i ozljeda, set sportske opreme i prigodni pokloni pri upisu. Podjela opreme polaznicima je sutra (subota) na Fortinu od 19.30 do 20.30 sati.

Školu vodi provjeren tim profesionalaca, koji čine diplomirani kineziolozi i treneri s višegodišnjim iskustvom rada s djecom. Uz njih je svaki dan prisutno medicinsko osoblje, pedagoški djelatnici i animatori. Pomogli su, kao i svake godine dosad, Grad Pula, Pula Sport i Pulapromet. Sve informacije mogu se dobiti na facebook stranici "Nogometni kamp Eurogol", instagram profilu eurogolpula ili telefonom na 098/194-6492 (Nenad) ili 091/508-3208 (Josip).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter