U SIJEČNJU U LABINU

START UP akademija, program za poduzetnike i one koji to žele postati


Prvo izdanje Start-Up akademije u Istri izazvalo je velik interes pa je tako do sada već sudjelovalo preko 200 sudionika.

Nakon izdanja u Svetvinčentu, Puli, Rovinju i Poreču, akademija se u siječnju nastavlja u Labinu. Start-Up akademija u Labinu održati će se od 15.-17. siječnja u Gradskoj knjižnici u organizaciji Start-Up udruge, Grada Labina i Istarske razvojne agencije. Zbog velikog interesa, a ograničenog mjesta za sudjelovanje, preporuka je da svoju prijavu izvršite što ranije preko dolje navedenog linka. Bez obzira na to da li se već bavite poduzetništvom, ili tek trebate realizirati svoju ideju, na jednom mjestu i potpuno besplatno, možete dobiti ono što vam je potrebno: poduzetnička znanja, informirati se o mogućnostima koje vam nude lokalni, nacionalni i EU fondovi, razmjeniti iskustva i ideje, doznati o novim trendovima i tehnologijama u poslovanju, te biti u prilici sklopiti nove poslovne suradnje i partnerstva.

Start-Up akademija namijenjena je za studente, poduzetnike, profesionalce, zaposlene i nezaposlene osobe, OCD te sve ostale zainteresirane za pokretanje ili uspješno vođenje postojećeg poslovanja. Sudjelovati mogu i osobe koje trenutno nemaju poslovnu ideju, ali su željni dodatne edukacije. Nakon tri dana sudjelovanja u programu Startup akademije polaznici dobivaju certifikat o završenoj Startup akademiji, ali i mnoštvo informacija i kontakata koji će im pomoći u uspješnom pokretanju ili nastavku poslovanja. (B. BIOČIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter