Start-up akademija u poreču

Edukacija namijenjena onima koji se već bave poduzetništvom, i onima koji se će tek početi NAJBOLJA POSLOVNA IDEJA DOBIVA PET TISUĆA KUNA


Zainteresirani poduzetnici i oni koji to žele postati mogu se prijaviti za sudjelovanje u besplatnoj Start-up akademiji koju organizira Grad Poreč od 11. do 13. prosinca 2018. (u terminima od 16 do 20 sati) u Domu obrtnika Poreč.

Kroz trodnevnu edukaciju polaznici će imati prilike savladati osnove poduzetništva i steći nova znanja i vještine, te različite metode i tehnike koje mogu biti korisne u uspješnom poslovanju. Edukacija je namijenjena kako onima koji se već bave poduzetništvom, tako i onima koji tek trebaju realizirati svoju ideju, a na Start-Up akademiji će imati prilike produbiti svoja poduzetnička znanja, upoznati se sa svim pogodnostima koja se nude, ostvariti razmjenu iskustva i ideja, te dobiti mogućnost sklapanja novih poslovnih suradnji. Edukacija se provodi u organizaciji udruge Start-up i u suorganizaciji s Istarskom razvojnom agencijom, te gradovima Buzetom, Umagom, Pulom, Porečom, Rovinjem, Labinom i općinama Svetvinčenat i Medulin. Iz sadržaja programa mogu se izdvojiti teme: Pametno poslovno planiranje, Zakonodavni okvir i pravni oblici poduzetništva, Kako prezentirati poslovnu ideju, Digitalizacija poslovanja i prodaje i Pogodnosti za poduzetnike. Neki od predavača su Domagoj Ostović (Lloyds Design), Davor Škrtić (Eurokonzalting), Toni Milovan (FWD), Dario Zorić (poslovni trener), Amel Hadžipašić, Teuta Molnar (udruga Start-Up), Deniz Zembo (hotel Amfiteatar), Mateja David (iTočka), Kristina Peršić (Travel Istria), Ivana Marić (Master Holiday) i drugi.

Treći dan namijenjen je prezentaciji poslovnih ideja koje se tek trebaju realizirati. One koje budu ocijenjene kao najbolje od strane stručnog žirija ulaze u bubanj za nagradu od pet tisuća kuna, računalo i mentorstvo uspješnih pojedinaca kako bi se onima koji imaju ideje omogućio siguran ulazak u poduzetnički svijet. Nakon tri dana sudjelovanja polaznici dobivaju certifikat o završenoj Start-up akademiji, ali i mnoštvo informacija i kontakata koji će im pomoći u uspješnom pokretanju ili nastavku poslovanja. Prijaviti se moguće putem linka goo.gl/forms/gFiky1XwcMCYl7ko1. Po zatvaranju prijava sudionici će dobiti obavijest o detaljima i programu. Sudjelovanje je besplatno za sve sudionike. Zbog ograničenog mjesta po pojedinim gradovima, prednost se daje osobama koje nemaju poduzetničkog iskustva, a imaju poslovnu ideju. Nakon Poreča slijede akademije u Buzetu, Umagu i Labinu. (A. DAGOSTIN)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter