preventivno-represivna akcija

Rezultati prometne akcije u cilju zaštite osoba s invaliditetom: SANKCIONIRANO JE 12 VOZAČA

| Autor: Glas Istre
PU ISTARSKA

PU ISTARSKA


Policijski službenici su jučer od 10 do 14 sati, u suradnji s predstavnicima Društva osoba s tjelesnim invaliditetom u Puli i djelatnicima Pula Parkinga obavljali nadzor na parkiralištima trgovačkih centara na području Pule, Fažane i Medulina te ispred zdravstvenih ustanova u Puli.

Tijekom trajanja akcije  sankcionirano je 12 vozača i to 11 vozača zbog nepropisno parkiranih vozila na mjestima rezerviranim za osobe s invaliditetom, a jedan vozač zbog zlouporabe znaka pristupačnosti. Specijalnim vozilom „pauk“ premještena su četiri vozila

Postaja prometne policije Pula-Pola će i nadalje provoditi  preventivno-represivne akcije usmjerene na suzbijanje navedenih prekršaja te će policijski službenici i prilikom obavljanja svojih svakodnevnih zadaća biti usmjeravani na navedenu problematiku, a sve kako bi se povećala sigurnost osoba s invaliditetom u prometu.

Policijska uprava istarska još jednom podsjeća vozače da ne parkiraju na mjestima koja su rezervirana za parkiranje osoba za invaliditetom te da poštuju prometne propise i vode računa o sigurnosti svojih sugrađana s invaliditetom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater