AKCIJA

 POLICIJA KONTROLIRALA PARKIRALIŠTA ZA INVALIDE: Kaznili 17 vozača, 7 vozila odnio pauk

| Autor: Glas Istre
Policija stalno kontrolira parkirna mjesta za invalide

Policija stalno kontrolira parkirna mjesta za invalide


Policijski službenici oduzeli su dva znaka pristupačnosti zbog zlouporabe znaka

 

 

Prometni policajci jučer su od 10 do 14 sati na parkiralištima trgovačkih centara na području Pule, Vodnjana, Fažane i Medulina, obavljali nadzor korištenja parkirnih mjesta za invalide. Akcija je provedena u suradnji s predstavnicima Društva osoba s tjelesnim invaliditetom u Puli, djelatnicima Pula Parkinga i prometnim redarstvom Grada Pule.

Policijski službenici utvrdili su 17 prekršaja vozača koji su nepropisno parkirali vozila na mjestu za osobe s invaliditetom, oduzeta su dva znaka pristupačnosti zbog zlouporabe znaka pristupačnosti, a sedam je vozila premješteno paukom.

Iz Postaja prometne policije Pula poručuju da će i nadalje provoditi preventivno-represivne akcije usmjerene na suzbijanje navedenih prekršaja. Policijski službenici će i prilikom obavljanja svojih svakodnevnih zadaća biti usmjeravani na navedenu problematiku, a sve kako bi se povećala sigurnost osoba s invaliditetom u prometu.

Policijska uprava istarska još jednom podsjeća vozače da ne parkiraju na mjestima koja su rezervirana za parkiranje osoba za invaliditetom te da poštuju prometne propise i vode računa o sigurnosti svojih sugrađana s invaliditetom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater