STIŽE VRLO KONKRETNA POMOĆ

PULSKI HOTELIJER POMAŽE BOLNICU: Arena Grupa donirala 35 televizora, dnevno će praviti "lunch pakete" za liječnike i ostalo osoblje, pomagati u čišćenju...

| Autor: Patricija SOFTIĆ

Uslijed krizne situacije uzrokovane epidemijom koronavirusa, Arena Hospitality Group izdašno će donirati Opću bolnicu Pula. 

"Kako bi se pacijentima olakšao boravak u bolnici, donirali smo 35 LCD TV setova za potrebne prostore u bolnici. Za medicinsko osoblje bolnice, koje zbog povećanog opsega posla ostaje dulje vrijeme na svojim radnim mjestima, donirati će se 100-tinjak "lunch paketa" dnevno, koji će se pripremati u našim kuhinjama", kažu iz Arena Grupe.

No ni to nije sve.

"Također, u pripremi useljenja u nove prostore bolnice, a sukladno uputama iz Opće bolnice Pula, ustupit ćemo svoje zaposlenike da pomažu u pripremi i čišćenju navedenih prostora za što skorije useljenje u bolničke odjele. Arena Hospitality Grupa ovime želi dati svoj doprinos sa željom da se izvanredna situacija u kojoj živimo čim prije okonča uz što lakše posljedice, ali će također nastaviti pratiti situaciju i dalje biti od pomoći zajednici i građanima Pule, Istre i Hrvatske", poručuju iz Arena Hospitality Grupe.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater