IZ SAMOIZOLACIJE

VIDEO / PULSKI GRADONAČELNIK BORIS MILETIĆ JAVIO SE LIVE CHATOM: Lockdowna neće biti ako se budemo pridržavali mjera!

| Autor: Glas Istre
Boris Miletić na live chatu (Foto: video screenshot)

Boris Miletić na live chatu (Foto: video screenshot)


Pulski gradonačelnik Boris Miletić trenutno se nalazi u propisanoj samoizolaciji, a jutros se obratio građanima live chatom putem svog Facebook profila, koji je naslovio "Jutarnje ćakule - #samukući".

Rekao je da nema nikakvih simptoma, te da ima negativan prvi test na koronavirus.

Također, odgovarao je na pitanja koje su mu postavljali u komentarima - pa je tako odgovorio je i na pitanje hoće li biti novog lockdowna:

- Lockdowna neće biti ako se budemo pridržavali mjera, koje nisu teške - nosite maske za lice, malo češće dezinficirajte ruke i držite se distance, a na to smo se već navikli, kaže Miletić.

- Što se tiče zatvaranja županija, to za sada nije opcija, no u Istri zadnjih dana imamo veći broj novih slučajeva, koji dolaze s područja izvan Istre - a s obzirom da želimo zaštititi zdravlje naših građana, ukoliko bude potrebno, postoji mogućnost i da se to učini, rekao je Miletić.

Na upit je komentirao "performans" Ferića:

- U svakom društvu bitno je da pozicija ima oporbu, jer oporba može napraviti puno konstruktivnog da korigira poziciju - a poanta oporbe definitivno nije destrukcija, već moraju davati prijedloge kako nešto bolje napraviti, rekao je Miletić.

Osim o aktualnostima o kojima su ga pitali u komentarima na Facebooku, pulski gradonačelnik je rekao da već osam dana nije popio kavu (a inače ih pije bar dvije dnevno), već radije pije čaj. Nalazi se u samoizolaciji u obiteljskoj kući od supruge, a kaže da mu jako fali obitelj, a ponajviše mu nedostaje da zagrli sina. Također, kaže da zbog njegove samoizolacije posao ne pati. Što se tiče filmova, preporučio je da valja pogledati dokumentarac "Social dilema".

Na kraju javljanja video chatom, Boris Miletić je poručio:

"Čuvajte se i budite odgovorni!"

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini