SVI ZADOVOLJNI

PULA: Tridesetak kandidata na kampu tajlandskog boksa. NAJAVLJEN JOŠ JEDAN SPEKTAKL U ARENI

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
PULA - ljetni kamp tajlandskog boksa

PULA - ljetni kamp tajlandskog boksa


Od petka do ponedjeljka u Puli se održao ljetni kamp hrvatske reprezentacije u tajlandskom boksu u kojem je sudjelovalo 30 kandidata koji pretendiraju na mjesto u hrvatskom nacionalnom timu koji će u prosincu putovati u Bangkok na Tajlandu. Bila je to prilika i da se napravi širi popis za nadolazeća svjetska i europska prvenstva u 2021. godini.

Predsjednik Hrvatskog saveza tajlandskog boksa Mario Franić iznimno je zadovoljan radom istarskog saveza tajlandskog boksa, te je nakon uspješnog Prvenstva Hrvatske održanog u pulskoj Areni u svibnju dodijelio istarskom savezu i organizaciju prvog kampa nakon skoro dvije godine stagnacije zbog epidemije koronavirusa. Dio treninga je održavan na pulskom Lungomaru, a dio u pulskom Punchit gymu. Izbornik reprezentacije Ivan Rudan vrlo je zadovoljan viđenim te se nada da će u sljedećem kampu koji će se održati u rujnu također u Puli, znati konačan broj i imena reprezentativaca koji će putovati na svjetsko prvenstvo.

Također je najavio još jedan spektakl u pulskoj Areni u organizaciji Istarkog saveza tajlandskog boksa o kojem će biti riječi u narednim danima budući da se dogovaraju još neki detalji nakon čega će se izaći u javnost s cijelim projektom koji će Pulu još jednom ove godine napraviti sjedištem tajlandskog boksa za cijelu regiju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini