SNIMA SE TELEVIZIJSKA SERIJA

PULA: Pogledajte koje se ulice ovog tjedna privremeno zatvaraju za promet zbog snimanja

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Foto arhiv Glasa Istre)

Ilustracija (Foto arhiv Glasa Istre)


Zbog snimanja TV serije danas će od 7 do 12 sati Forum i dio Ulice Sergijevaca, od kućnog broja 1 do 5, biti zatvoren za pješake. U tom dijelu grada snimat će se scena vožnje automobila, u organizaciji tvrtke Ambasada studio, a uz podršku Istarske filmske komisije.

Od 12 do 14 sati u Carrarinoj, Zadarskoj, Dobrićevoj te Ulici Dubrovačke bratovštine snima se scena vožnje u pratnji policije. Lokacija se ne zatvara. Promet će pak biti obustavljen od 15 do 19 u Istarskoj, Flavijevskoj i Amfiteatarskoj ulici.

Sutra, 10. svibnja, od 7 do 14 na usponima Pavla Đakona i Konzula Istranina promet će biti preusmjeren. Od 15 do 19 u Istarskoj, Flavijevskoj i Amfiteatarskoj promet će biti obustavljen.

U srijedu, 11. svibnja, od 7 do 11 na Portarati bit će preusmjeren prolaz za pješake, dok će od 7 do 19 u Carrarinoj, Zadarskoj i na Giardinima promet preusmjeravati prometni policajci. Za vrijeme snimanja potez od Zadarske do Stankovićeve ulice bit će povremeno zatvoren za promet, isto kao i u Zadarskoj ulici u razdoblju od 14 do 18 sati.

U četvrtak, 12. svibnja, od 7 do 14 pješaci će se preusmjeravati na Trgu sv. Tome i u Kandlerovoj, dok će promet biti povremeno zatvoren od 15 do 19 u Carrarinoj i Zadarskoj ulici.

U petak, 13. svibnja, od 7 do 14 bit će zabranjen promet Teslinom ulicom, a od 15 do 19 Štiglićevom, Gladijatorskom te Ulicom Ozad Arene i kod bara Scala.

U subotu, 14. svibnja, od 13 do 18 sati snimat će se na Kapitolinskom trgu 2, kod Studija Forumi i galerije Makina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini