danas prvi show

PULA: BEČKI CIRKUS NA VELOM VRHU

| Autor: Lara BAGAR
(Snimila L. BAGAR)

(Snimila L. BAGAR)


U grad je stigao cirkus. Na samom ulazu u Pulu, tik nakon table na tratini nadomak restorana Gardelin na Velom Vrhu, Bečki cirkus podigao je svoj šator. Pripreme su u toku i danas u 16 sati održat će se prvi show. Predstave će biti svaki dan osim ponedjeljkom i utorkom u 19 sati sve do 17. listopada, dok će se vikendom, odnosno subotom i nedjeljom održavati dvije predstave dnevno, u 16 i 19 sati.

Svi ljubitelji cirkuskih majstorija i akrobacija napokon mogu uživo vidjeti točke koje će ih oduševiti i ostaviti bez daha: akrobate na zračnim rekvizitima, ples s vatrom uz prizvuke orijenta, klaunove koji će djecu, ali i odrasle nasmijati i razveseliti svojim trikovima, umjetnike koji žongliraju rukama i nogama s vatrenim i svjetlosnim rekvizitima, te mnoštvo drugih cirkuskih disciplina.

Ulaznice je moguće kupiti sat vremena prije predstave na cirkuskoj blagajni. Za djecu do sedam godina ulaz je slobodan: potrebno je isprintati besplatnu ulaznicu za dijete i pokazati je pri ulasku u šator. Predstava se odvija u skladu s epidemiološkim mjerama i propisanim razmakom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater