MODERNO OPREMLJENA PRAONICA RUBLJA

PRAONICA GRANDI NA PULSKOJ "ZAOBILAZNICI": Nova adresa na kojoj jamče čistoću vaše posteljine i ručnika

| Autor: Promo
 (Milivoj MIJOŠEK)

I ovo je ljeto, kao i svako drugo, puno slatkih izazova i želja, no mnoge od njih, nažalost, ostanu neispunjene zbog obilja sezonskih poslova i obaveza. Nova pulska adresa na kojoj se brzo i kvalitetno možete riješiti barem dijela njih te si tako osloboditi više vremena za uživanje u čarima ljeta, jest Proštinske bune 22 na kojoj je ovih dana vrata otvorila moderno opremljena praonica rublja Grandi.

Praonica se nalazi u novoizgrađenom objektu tik uz pulsku "zaobilaznicu", odnosno ulicu Prekomorskih brigada i sa stražnje strane novog Lidl supermarketa.

Praonica Grandi (Milivoj MIJOŠEK)

Praonica je opremljena vrhunskim profesionalnim perilicama jednog od vodećih svjetskih proizvođača te vrste opreme, tvrtke Grandimpianti te su opremljene android sustavom za upravljanje s automatskim dozatorima.

Naravno, ni najbolje perilice na svijetu ne bi značile ništa da njima ne upravlja ljubazno i profesionalno osoblje i da se ne koriste dezinficijensi i deterdženti najviše kvalitete, a sve to svojim klijentima praonica rublja Grandi nudi.

Praonica Grandi (Milivoj MIJOŠEK)

Uz to jednako kvalitetne sušilice i profesionalni valjak za peglanje, kažu u praonici Grandi, jamac su da će svakom njihovom klijentu biti pružena vrhunska usluga.

Koncepcija je doista jednostavna. Spremite svoje plahte, navlake, ručnike ili nešto drugo što trebate oprati u svoj automobil, dovezete se do samog ulaza u praonicu Grandi, predate sve to nekome od ljubaznih zaposlenika koji će vas dočekati i sve ostalo je njihov posao, a vi možete uživati.

Praonica Grandi (Milivoj MIJOŠEK)

U najkraćem mogućem roku, a to je u uvjetima najveće gužve maksimalno tri do četiri dana, sve što ste predali, dočekat će vas čisto, opeglano i uredno složeno, odnosno spremno za uporabu.

Radno vrijeme za predaju i preuzimanje robe je od 8 do 15 sati svakoga dana osim nedjelje, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 095 5302353 ili putem elektroničke pošte na adresi grandipula@gmail.com

Praonica Grandi (Milivoj MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum