KOŠTALO 470 TISUĆA KUNA

POLIGONI ZA VJEŽBANJE PASA: Otvaraju se igrališta za kućne ljubimce u Šijanskoj šumi i na Sisplacu

(D. ŠTIFANIĆ)

(D. ŠTIFANIĆ)


Vjerujem da će igrališta zadovoljiti potrebe korisnika i omogućiti našim sugrađanima da sa svojim ljubimcima kvalitetno provode slobodno vrijeme u prirodi, kaže resorni gradski pročelnik Giordano Škuflić

Nakon što je lani Grad Pula osigurao gotovo 625 tisuća kuna u proračunu za uređenje dva igrališta namijenjena kućnim ljubimcima, oba su uspješno i realizirana, i to ono u Šijanskoj šumi i drugo na Sisplacu, u nastavku Ulice Sisplac. Na igralištima se nalaze pravi poligoni za vježbanje pasa.

Za igru i istrčavanje

Kako pojašnjavaju iz Grada, da bi psima, njihovim vlasnicima, ali i cijeloj zajednici omogućili još kvalitetniji suživot u gradu, još u studenom prošle godine započela je izgradnja igrališta za pse na području Sisplaca i u Šijanskoj šumi.

"Oba igrališta su izgrađena i u cijelosti opremljena modernom opremom za istrčavanje i igru pasa. Budući da je u posljednjoj fazi projekta postavljena ograda koja je učvršćena betonskim temeljima, a oni još nisu dostigli traženu čvrstoću betona, otvaranje igrališta je predviđeno do kraja ovog tjedna u Šijanskoj šumi, odnosno sljedeći tjedan na Sisplacu", poručuju iz Grada.

- Vjerujem da će igrališta zadovoljiti potrebe korisnika i omogućiti našim sugrađanima da sa svojim ljubimcima kvalitetno provode slobodno vrijeme u prirodi, kazao je Giordano Škuflić, pročelnik Odjela za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater