GRADSKI PROSTORI

PLAĆAJU 21.000 KUNA MJESEČNO Mc Donald's ostaje još najmanje pet godina u Laginjinoj ulici

Arhiva (A. TOŠIĆ)

Arhiva (A. TOŠIĆ)


S tvrtkom Karun, koja vodi restoran Mc Donald's u Laginjinoj ulici, sklopit će se ugovor o zakupu za idućih pet godina. Time se zapravo produljuje boravak restorana na toj lokaciji, gdje je od 1998. Riječ je o prostoru od 321 četvornog metra za koji će Karun mjesečno izdvajati 21.186 kuna

Dok se mnogi poslovni prostori u centru grada zatvaraju, a zakupci skraćuju radno vrijeme zbog nedostatka kupaca, gradonačelnik Boris Miletić odlučio je sklopiti ugovor o zakupu osam gradskih poslovnih prostora s najpovoljnijim ponuđačima.

Najveći poslovni prostor od 346 kvadrata na Trgu 1. istarske brigade iznajmljen je IT tvrtki IN2 za 6.920 kuna mjesečno, odnosno 20 kuna po kvadratu. Na istom trgu nalazi se drugi poslovni prostor od 29,8 kvadrata koji je dodijeljen tvrtki Delta 85 koja se bavi uslužnom djelatnošću za 1.193 kune mjesečno.

Prihvaćena je ponuda tvrtke Velekom sa sjedištem u Sesvetama, koja trguje bojama, lakovima i ostalim građevinskim materijalom, za najam prostora od 55 kvadrata u Ulici Benediktinske opatije 1 po mjesečnoj zakupnini od 50 kuna po kvadratu, odnosno 2.750 kuna mjesečno. Pulskoj modnoj dizajnerici Anji Moretti, odnosno obrtu Stehlik, kao najpovoljnijoj ponuđačici, dodijeljena su 32 kvadrata u Zagrebačkoj ulici 7 za 960 kuna mjesečno, odnosno 30 kuna po kvadratu. Ugostiteljskoj tvrtki JKM Matić iznajmljena su 34 kvadrata u Istarskoj 11 za mjesečne 5.304 kune, a Brionki 16 kvadrata u Gundulićevoj 22 za 800 kuna mjesečno.

Za poslovni prostor u Kochovoj 3 od 16 kvadrata najpovoljnija je ponuda Marie Barišić, vlasnice obrta Hany za frizerske i usluge uljepšavanja. Ona će koristiti taj prostor po mjesečnoj cijeni od 640 kuna. Trgovačko društvo GMT-DADO iznajmilo je 43,7 kvadrata u Stankovićevoj 18 za 1.311 kuna. I s tvrtkom Karun, koja vodi restoran Mc Donald's u Laginjinoj ulici, sklopit će se ugovor o zakupu za idućih pet godina. (M. VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter