ADVENT U PULI

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU / OTVORENO KLIZALIŠTE NA PULSKOM FORUMU: Ples brojnih klizaljki na ledu ispod goleme svjetleće kugle

| Autor: Helena MOSTARKIĆ GOBBO


U subotu u 18 sati na pulskom glavnom gradskom trgu Forumu upriličeno svečano otvorenje klizališta.

Uz mnoštvo posjetitelja, od kojih je očekivano bio najveći broj djece, čast službenog otvorenja pripala je Šandoru Slackom.

U prekrasnom ambijentu, ispod goleme svjetleće kugle, na ledu su zaplesale brojne klizaljke u koje su mnogi mališani, ali i odrasli, stali po prvi put. Uz dvije zabavne maskote, posjetitelji su uživali u čarima klizanja.

"Posjetitelji mogu biti na ledu 45 minuta, a nakon toga popravljamo led, do idućeg termina. Dakle, ulazak na led je svakih sat vremena", izjavio je Stanko Čačinović iz tvrtke "Živiice" koja postavlja led otkako postoji klizalište u Puli.

Klizalište na Forumu, u sklopu manifestacije Advent u Puli, ove se godine nalazi među novitetima zbog izmještene lokacije u odnosu na prethodne godine. Spoj čarolije na ledu i samoga središta grada, pokazalo se kao dobitna kombinacija.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini