PRETUŽNA PRIČA

Osječki taksist Božo Mihaljević koji je došao raditi sezonu u Pulu: "MORAM OTIĆI NAKON TJEDAN DANA. VIKALI SU MI DA SAM USTAŠA I DA SE GUBIM IZ PULE"

| Autor: Danijela BAŠIĆ- PALKOVIĆ

"Ovo što sam doživio u Puli, ne bih nikom poželio!" Tim nas je riječima zaustavio osječki taksist Božo Mihaljević, koji je prije tjedan dana stigao u Pulu ne bi li u sezoni zaradio koju kunu. Okršaji taksista ponavljaju se svakog ljeta, a u pozadini je uvijek zarada i borba za klijente.

- Evo nije prošlo tjedan dana, a ja odlazim iz Pule jer moram sačuvati živu glavu, kaže Božo, opisujući što se dogodilo pred nekoliko dana kod taksi stajališta na pulskim Giardinima.

- Putnike sam dovezao kod taksi stanice i odmah je krenuo napad. Čim su vidjeli da imam osječke tablice, počeli su vrijeđati. Naslonili su mi se na kombi i nije bilo ugodno. Počelo je brutalno vrijeđanje četvorice taksista koji su se tamo zatekli. Vikali su da sam ustaša i da se gubim iz Pule! Da nemam što tražiti u Puli i da mi ovdje nije mjesto, da će me ubiti i polomiti mi sve kosti. Derali su se i pitali tko mi je dao dozvolu da vozim ovdje. Bilo je strašno, kaže Božo, koji je napad odmah prijavio policiji.

VIŠE ČITAJTE U SRIJEDU U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini