U ČETVRTAK OD 12 DO 14 SATI

ONLINE Tribina o novom planu upravljanja Rojcem

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
(Snimio Duško Marušić Čiči)

(Snimio Duško Marušić Čiči)


Sutra, 28. siječnja, od 12 do 14 sati održat će se online tribina na kojoj će se predstaviti novi plan upravljanja zgradom Društvenog centra Rojc. U okviru projekta GRAD(imo) Rojc, koji Savez udruga Rojca provodi u suradnji s Gradom i pet udruga iz Rojca, izrađen je prvi Plan upravljanja, koji sadrži prijedlog novog modela sudioničkog upravljanja zgradom DC-a Rojc.

Radi se o prijedlogu osnivanja mješovite javno-civilne ustanove čiji bi osnivači bili Grad Pula i Savez udruga Rojca. Taj bi okvir, napominju predlagači, "osigurao sinergiju javnog i civilnog sektora i bio temelj za daljnji razvoj, inovativnost i bolje socijalne, kulturne i ekonomske rezultate društvenog centra".

Na tribini sudjeluju gradska pročelnica za kulturu Jasmina Nina Kamber, neovisni stručnjak Teodor Celakoski, Dušica Radojčić iz Zelene Istre, Vedran Horvat s Instituta za političku ekologiju i Mirjana Radulović iz Saveza udruga Rojca. Zainteresirani za sudjelovanje trebaju se prijaviti putem linka na Facebook i web stranicama Saveza udruga Rojc te projekta GRAD(imo) ROJC.

Ukupna vrijednost projekta GRAD(imo) ROJC je 2,3 milijuna kuna, od čega se najveći dio, više od dva milijuna kuna, doznačuje iz Europskog socijalnog fonda.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini