sve zbog covida-19

OD 1. DO 16. SRPNJA UPISI SU U DJEČJE VRTIĆE PULA: Ove godine upisi su on-line

| Autor: Glas Istre

Upisi u vrtiće za pedagošku 2020./2021. godinu počinju u srijedu, 1. srpnja i trajat će do 16. srpnja.

Pula će, već tradicionalno imati jedinstvene upise u dječje vrtiće i obavezni program predškole u Dječje vrtiće: Pula, Mali svijet, Rin Tin Tin i dječje vrtiće drugih osnivača.

Zbog poštivanja mjera vezanih uz Covid 19 ove godine osmišljeni su on-line upisi kako bi roditelji mogli pristupiti upisima preko weba čime će se izbjeći izlaganje kontaktima s drugim ljudima i čekanje na predaju dokumentacije klasičnim načinom.

Ovakav pristup osigurava provođenje upisa za iduću pedagošku godinu čak i u eventualnim uvjetima pooštravanja epidemioloških mjera.

„Zahtjevi za upise predavat će se online putem google forms obrasca putem kojeg će svi koji imaju otvorenu gmail adresu moći uploadati traženu dokumentaciju. Oni koji nemaju otvorenu gmail adresu moći će također popuniti i predati online zahtjev za upis, ali će pripadajuću dokumentaciju morati poslati e-mailom na adresu upisi2020@puslkivrtici.com.

Za roditelje koji nisu u mogućnosti predati online zahtjev bit će otvoreno upisno mjesto u Dječjem vrtiću Vjeverice, Ujevićeva 1, radnim danom od 9-12 sati, pojasnila je predsjednica Povjerenstva za upise Martina Miletić Stojković.

Roditeljima već upisane djece dala se mogućnost prelaska u druge dječje vrtiće bez obzira na osnivača te se u tom smislu udovoljilo na 41 zahtjev roditelja. Ukupno je u privatnim vrtićima produženo 500 subvencija za pedagošku 2020./2021. godinu.

Predsjednica Povjerenstva za upise u dječje vrtiće Martina Miletić Stojković naglasila je kako će kao i lani, nakon što pristigne sva dokumentacija za upise, svi zahtjevi biti razmatrani i bodovani te će se objaviti privremena lista.

Tekst poziva i obrazac zahtjeva od 1. srpnja moći se preuzeti na službenim stranicama: www.pula.hr, www.dvmalisvijet.hr, www.dvpula.hr i www.rintintin.hr).

Prijedlog liste prvenstva upisa djece bit će objavljen na oglasnim i službenim web stranicama dječjih vrtića kao i službenim web stranicama Grada Pule.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum