NAJNOVIJEPODRŠKA PRI ZAPOŠLJAVANJU

Namijenjeno mladima, ženama i osobama s invaliditetom: Kako napisati dobar životopis i predstaviti se poslodavcu

| Autor: Borka PETROVIĆ
Ilustracija (Pixabay.com)

Do sutra se primaju prijave za posljednji Klub podrške pri zapošljavanju koji će se održati u Diopter otvorenom učilištu Pula.

Aktivnosti Kluba i programi obrazovanja namijenjeni su nezaposlenim osobama, i to mladima do 29 godina, zatim ženama (svih dobi) i osobama s invaliditetom te su u potpunosti besplatni. Budući da je broj mjesta ograničen, prijaviti se može na mail venita.muzek@irtr.hr ili telefon 099/593 6595.

U Klubu će se, doznajemo, razgovarati o tome kako napisati dobar životopis i molbu za posao, odraditi intervju s poslodavcem i kojim sve kanalima tražiti posao. Osim toga, obuhvatit će se vrlo važne teme za izgradnju kvalitetnog nastupa pred poslodavcem, poput komunikacijskih vještina, definiranja karijernih ciljeva te upravljanja vremenom na radnom mjestu. Klubovi podrške pri zapošljavanju održani su dosad u Labinu i Umagu.

Klubovi podrške pri zapošljavanju dio su europskog projekta "Istarska mreža znanja" koji Diopter provodi s partnerima - Pučkim otvorenim učilištima iz Labina i Umaga, Ekonomskom školom Pula, Udrugom ZUM i Institutom za razvoj tržišta rada.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam