Nije svaki Osijek - Osijek

Nakon što smo objavili tekst o pulskom kladiocu Mikiju Kitonjiću, kojem u kladionici nisu priznali pogođenu pobjedu REAGIRALI SU IZ TVRTKE GERMANIA SPORT. EVO ŠTO ONI KAŽU

| Autor: Zvjezdan STRAHINJA
(Z. STRAHINJA)

NK Osijek je zadnju pripremnu utakmicu igrao protiv Puskas Akademije, dok je Osijek II, koji igra u Drugoj hrvatskoj ligi, igrao protiv Zalaegerszega te je zbog pogrešnog meča prema pravilima dodijeljena kvota 1,0 kao i u svim drugim kladionicama, pišu nam iz Germania Sport

Nakon što smo objavili tekst o Puležanu Mikiju Kitonjiću, kojem u kladionici nisu priznali pogođenu pobjedu mađarskog Zalaegerszega nad Osijekom u prijateljskoj utakmici početkom kolovoza, mada je potvrđuju i rezultati kladionice s interneta, javili su se i iz tvrtke Germania Sport iz Zagreba, u čijoj je poslovnici u Puli odigran sporni listić.

- NK Osijek je zadnju pripremnu utakmicu igrao protiv Puskas Akademije, dok je Osijek II, koji igra u Drugoj hrvatskoj ligi, igrao protiv Zalaegerszega te je zbog pogrešnog meča prema pravilima dodijeljena kvota 1,0 kao i u svim drugim kladionicama, pišu nam iz poduzeća Germania Sport.

Kitonjić je, podsjetimo, tvrdio da je pogodio 11 od 12 parova, ali mu u kladionici ne priznaju i još jedan pogodak s tvrdnjom da utakmica između Zalaegerszega i Osijeka nije odigrana.

Iz kladionice su nas uputili na službene stranice NK Osijeka na kojima je 8. kolovoza objavljeno da je Osijek igrao u gostima kod Puskas Akademije i izgubio 3:1, a 9. kolovoza izvijestili su da je mađarski prvoligaš ZTE iz Zalaegerszega ugostio hrvatskog drugoligaša Osijek II i svladao ga s 2:0.

No, ostaje neosporna činjenica s Kitonjićevog listića da je tipovao na pobjedu Zalaegerszega protiv Osijeka (par pod rednim brojem 6726), a da je na listi rezultata odigranih utakmica, za koju Kitonjić kaže da je dobio u kladionici, ispisana pobjeda Zalaegerszega protiv Osijeka, s pobjedom 2:0 (1:0 na poluvremenu), baš kao u toj subotnjoj utakmici Osijeka II u gostima od 8. kolovoza, s istim rednim brojem i u isti termin početka utakmice - 18 sati.

Je li ikome išta jasnije, osim da nije svaki Osijek - Osijek!?

Pročitajte i MUKE PULSKOG KLADIOCA: Odigrao listić s 12 parova, pogodio ih 11. Kada je otišao u kladionicu po isplatu, neugodno se iznenadio...


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum