Stvar je principa, a ne novca

MUKE PULSKOG KLADIOCA: Odigrao listić s 12 parova, pogodio ih 11. Kada je otišao u kladionicu po isplatu, neugodno se iznenadio...

| Autor: Zvjezdan STRAHINJA
(Z. STRAHINJA)

 Igrao sam 12 parova, pogodio sam ih 11, a kad sam otišao po isplatu, neugodno sam se iznenadio. Oni mi priznaju samo 10 pogodaka, jer da se utakmica između Mađara i Osijeka nikada nije odigrala. Pa kako nije, kada je i na njihovom izvještaju s interneta upisana pobjeda Mađara, priča nam Miki Kitonjić

Dobro će Miki Kitonjić iz Pule zapamtiti ime mađarskog nogometnog kluba Zalaegerszega. Ne zato što je iskusnom igraču na sportskim kladionicama Zalaegerszeg pomrsio planove o dobitku, već je, upravo suprotno, pogodio njegovu pobjedu u prijateljskoj utakmici protiv našeg Osijeka početkom kolovoza, ali tu utakmicu, kaže nam, ne priznaje i kladionica.

- Igrao sam 12 parova, pogodio sam ih 11, a kad sam otišao po isplatu, neugodno sam se iznenadio. Oni mi priznaju samo 10 pogodaka, jer da se utakmica između Mađara i Osijeka nikada nije odigrala. Pa kako nije, kada je i na njihovom izvještaju s interneta upisana pobjeda Mađara, priča nam Kitonjić.

Doista, na listiću uplaćenom u pulskoj poslovnici sportske kladionice Germanie vidi se da je Miki tipovao na pobjedu mađarskih domaćina, a i na izvještaju za koji kaže da ga je preuzeo iz kladionice piše "Zalaegerszeg : Osijek (1:0) 2:0". Pod ovim parom na oba je papira isti redni broj!

- Za 11 od 12 pogodaka trebao bih dobiti između 300 i 500 kuna, a oni mi nude 156 kuna. Ma neću taj novac, nije meni zbog novca, nego me prave budalom. Želim da priznaju da je utakmica odigrana, stvar je principa i poštenja, poručuje pulski kladilac.

Mada listić i izvještaj potvrđuju Mikijeve riječi, zvuči čudno da bi se renomirana kuća poigravala takvim rezultatima za sitne novce. Zato smo još prošle srijede potražili pismenim putem objašnjenje iz središnjice tvrtke Germania Sport, ali do jučer ništa nismo dobili, mada su nam još prošlog tjedna telefonski obećali brz odgovor.

- Ma, baš su me naljutili, a toliko dugo igram. Ovo mi se nikada nije dogodilo. Da utakmica nije odigrana, da je odgođena, prekinuta, ili bilo što drugo, to bi pisalo i na internetu. Pa nisam ja ispisivao rezultate, to su njihovi podaci, zaključuje Kitonjić.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini