nekoliko gradilišta istog investitora

Na Velom Vrhu u Puli niču nove zgrade. GRAĐEVINSKE DOZVOLE NISU IZDANE, A ZA NEKE ZAHTJEVI NISU ČAK NI PODNESENI

Uvidom u službenu evidenciju Upravnog odjela za prostorno planiranje i zaštitu okoliša utvrđeno je da su od strane investitora Modular stanogradnja d.o.o. iz Pule zaprimljena četiri zahtjeva za izdavanje građevinske dozvole na čestici u Jeromelinoj ulici, te da o zaprimljenim zahtjevima do današnjeg dana nije donesena odluka, odnosno nisu izdane građevinske dozvole, odgovorili su iz Grada Pule Grada. Međutim, za lokaciju u Paganorskoj ulici tvrde da nisu zaprimili zahtjeve za izdavanje građevinskih dozvola

| Autor: Marcello ROSANDA
Gradilište u Jeromelinoj ulici na Velom Vrhu

Gradilište u Jeromelinoj ulici na Velom Vrhu


Redakciji Glasa Istre ovih je dana prijavljena navodna ilegalna gradnja u Paganorskoj i Jeromelinoj ulici na Velom Vrhu u Puli. Građani tvrde da isti investitor, Modular stanogradnja, na nekoliko gradilišta gradi veći broj objekata bez građevinske dozvole i prijave gradnje. Tvrde da od službenih organa nitko ne reagira, na što smo poslali upit Gradu Puli koji je, inače, nadležan za izdavanje građevinske dozvole. Inače, radi se o objektima koji su u različitim fazama gradnje.

"Gradilišta su vidljiva, a objekti već rastu. Također je vidljivo da nigdje ne postoji i nije izvješena ploča s informacijama o investitoru i dozvoli, pa je jasno da je riječ o ilegalnoj gradnji. Isti navedene građevine oglašava i prodaje unatoč tome što nemaju građevinsku dozvolu niti je gradilište legalno", kaže nam čitatelj.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum