Nakon četiri godine pauze

Na Vallelungi se održava 5. No Traction Weekend. Posjetitelji mogu iz prve ruke saznati tehniku drifta ili se samo provozati 

| Autor: Mladen RADIĆ
No Traction Weekend (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

No Traction Weekend (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)


Nakon pune četiri godine pauze na Vallelungi se održava 5. No Traction Weekend u organizaciji autokluba No Traction. Manifestacija je počela jučer i završit će danas no već prvog dana odaziv je bio bolji od očekivanog s više od sto automobila koji su došli sudjelovati.

DGHN

Prijavljeno je tako više od sto vozila iz Hrvatske i inozemstva, a organizatori očekuju više od dvije stotine.

Jučer su se počela okupljati vozila za BMW Meet i Cars & Coffee Car Meet, a a sve prijavljene organizator nagrađuje sa car package poklonom.

Natjecateljske kategorije raspoređene su kroz BMW meet, gdje će se prijavljeni natječu u Best /// M, Best Old School, Best Bmw Project, a vozila prijavljena na Cars & Coffe Car meet natječu se u kategorijama Best Show Car, Lowest Show Car i Best Engine Bay.

jcs

Tu je i Velika nagrada No Tractiona, ocjensko spretnosna vožnja, a glavna nagrada za najbolje vrijeme je No Traction automobil! U ovoj disciplini mogu sudjelovati svi posjetitelji, i time pokazati koliko su (ne)spretni u vožnji, a samo natjecanje je show karaktera gdje je najbitnije pravilo dobra zabava, kažu organizatori, a podjela pehara održat će se danas.

Za zabavu tu je auto kuglanje, držanje felge itd. s vrijednim nagradama za najbolje, a jučer je bio na programu i No Traction Party od navečer sve do 2 sata ujutro.

Uz navedeni program posjetitelji mogu kroz oba dana eventa iskusiti Drift Trike kojeg mogu iznajmiti i iz prve ruke saznati tehniku drifta ili se samo provozati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter