OŠTRE PROZIVKE

Na pulskom Vijeću ravnateljice dječjih vrtića i Gradske knjižnice PROZVANE ZBOG MOBINGA

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
S večerašnje sjednice pulskog Gradskog vijeća (Snimio Danilo Memedović)

S večerašnje sjednice pulskog Gradskog vijeća (Snimio Danilo Memedović)


U večerašnjoj raspravi koja je prethodila usvajanju izvješća o radu gradskih vrtića, ustanova i institucija za 2020. godinu prethodila je rasprava u kojoj je više pozicijskih vijećnika spomenulo mobing ravnateljica i loše međuljudske odnose u vrtićima Rin Tin Tin i Mali svijet, te Gradskoj knjižnici i čitaonici.

Odgovarajući na njihova pitanja, ravnateljica Rin Tin Tina Tamara Brussich kazala je da je žalosti što se anonimnim dojavama neće riješiti ono što muči radnice.

- Mali smo kolektiv u kojem se može razgovarati, pokušat ćemo saznati u čemu je problem i tko ima problem. Radimo na zajedništvu, suradnji i jačanju odnosa i žao nam je ako se netko osjeća loše, rekla je Brussich.

Ravnateljica Malog svijeta Sanja Subotić kazala je da je ravnatelj tu da sustav funkcionira i da se u njemu nađu rješenja za individualne potrebe.

"Moja vrata su uvijek otvorena, spremna sam za razgovor, mali smo, ženski kolektiv, ima nas 33 i nekad se dogodi nezadovoljstvo", rekla je Nela Načinović, ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice.

Nezadovoljni njihovim radom, vijećnici nisu usvojili izvješća o radu Pučkog otvorenog učilišta Pula i Sportske zajednice Pule za 2020. godinu.

Usvojene su odluke o provedbi posebnih mjera sprečavanja odbacivanja otpada, te o uvjetima i postupku izbora kandidata za članove upravnih vijeća ustanova čiji je osnivač Grad Pula.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini