MEĐUNARODNI TURNIR U ZAGREBU

Na otvaranju sezone osam zlata Gazela


Članice Kluba sportsko ritmičke gimnastike Gazela protekli su vikend uspješno otvorile sezonu natjecanja na međunarodnom turniru u Zagrebu, na kojem su sudjelovale gimnastičarke iz Hrvatske, Bosne, Italije, Mađarske Srbije, Austrije, Češke, Indije... Gazele su nastupale u individualnom programu na dvije razine u i grupnom programu, gdje su zablistale u punom sjaju i kući se vratile sa pregršt medalja.

U natjecanju A razine Katja Rupić u kategoriji 2010. godišta osvojila je dva zlata i to iz vježbe s obručem te vježbe s loptom, dok je u ukupnom poretku osvojila srebro. Tina Oros je u kategoriji 2009. godišta osvojila zlato u vježbi s loptom, a Marta Marcan je u kategoriji kadetkinja bila srebrna u lopti i brončana u obruču, dok je u ukupnom poretku, također, bila brončana. Lana Turk je u kategoriji juniorki bila zlatna u lopti i srebrna u vijači.

U natjecanju B razine Filipa Pušić u kategoriji seniorki bila zlatna u vježbi s loptom, a u ukupnom poretku bila je srebrna, dok je juniorka Nikolina Brnos bila zlatna u vijači. Katarina Hrgota je u 2010. godištu osvojila zlato u vježbi s vijačom, dok je Lota Herman u istoj kategoriji zauzela također vrijedno 13.mjesto. Ana Polčić je u kategoriji mlađih kadetkinja u vježbi s obručem bila srebrna, dok je Kely Delić u kategoriji kadetkinja zauzela vrijedno10 mjesto. Miriam Terlević je u najmlađoj kategoriji zauzela vrijedno deveto mjesto i to u najbrojnijoj konkurenciji.

U grupnim vježbama mlađe kadetkinje, u sastavu Anastasya Frolova, Gaia Joldić, Nea Hrelja, Enia Mračević, Klara Berljavac I Sara Fabris, osvojila je prvo mjesto, a u istoj konkurenciji treći je bio sastav: Mara Raguž, Korina Benčić, Jorja Kogej, Ena Šakić, Tara Batričević i Dajana Pejnović. Kadetkinje u sastavu Emma Pošić, Neva Šebelić, Mallena Hajdarević, Lana Ćosić, Martina Brgić i Barbara Pavli, u grupnim vježbama bile su druge, a treće u sastavu Ann Martinović, Marika Petrović, Stefani Marić, Katarina Lena Ilić i Tara Tijanić. (GI)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of