GAZELA

Sjajni rezultati malih gimnastičarki: Najnovije pobjede stižu iz Ljubljane i Zagreba

| Autor: G.I.

U vrlo brojnoj konkurenciji međunarodnog turnira Miriam Terlević u mini kategoriji 2011. godište zasluženo je osvojila broncu. Zoja Špada je također osvojila broncu u kategoriji seniorki, dok je Iva Tepšić u kategoriji juniorki zauzela 4. mjesto

Gimnastičarke iz Kluba sportsko-ritmičke gimnastike Gazela ostvarile su sjajne uspjehe s 15. prijateljskog turnira u ritmičkoj gimnastici koji je održan u Ljubljani.

U vrlo brojnoj konkurenciji međunarodnog turnira Miriam Terlević u mini kategoriji 2011. godište zasluženo je osvojila broncu. Zoja Špada je također osvojila broncu u kategoriji seniorki, dok je Iva Tepšić u kategoriji juniorki zauzela 4. mjesto.

Niz uspjeha

Članice individualnog i grupnog programa Gazele sudjelovale su i na 39. svibanjskom turniru u organizaciji prijateljskog kluba GK Maksimir.

Nikolina Brnos je u kategoriji juniorki u vježbi s vijačom osvojila zlato, dok je Nicole Bakša u kategoriji seniorki također vijača osvojila zlato. Filipa Pušić je u kategoriji seniorki u vježbi s loptom osvojila broncu, a Tia Lopac u kategoriji kadetkinja također broncu u vježbama s loptom.

Isabella Mržljak je u kategoriji mlađih kadetkinja 2010. godište zauzela 6. mjesto, a Erin Dusman je također u kategoriji mlađih kadetkinja 2009. godišta zauzela sedmo mjesto.

Nagrađene kadetkinje

U kategoriji mlađih kadetkinja nagrađene su i Isabella Mržljak, Mila Močinić, Erin Dusman, Lana Miletić, Lucija Jalšovec, Lara Žutić, Dora Galić, Ema Fabris, Bojana Rabota i Michela Leonardelli, te Anastasya Frolova, Gaia Joldić, Nea Hrelja, Enia Mračević, Klara Berljavac i Sara Fabris, a u kategoriji kadetkinja sjajne su rezultate postignule Emma Pošić, Neva Šebelić, Barbara Pavlić, Mallena Hajdarević i Martina Brgić.

Klub sportsko-ritmičke gimnastike Gazela nedavno je proslavio svoju 25. obljetnicu rada, a uspjesi malih gimnastičarki ne nedostaju na svim razinama natjecanja. (GI)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater