PULSKO SVEUČILIŠTE

NA FET-U NOVI POSLIJEDIPLOMSKI STUDIJ: Na specijalističkom studiju Marketing usluga mjesta ima za 45 polaznika

(N. LAZAREVIĆ)

(N. LAZAREVIĆ)


 Na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" na pulskom Sveučilištu pokrenut je novi poslijediplomski specijalistički studij Marketing usluga. Upisi su otvoreni do konca godine, a mjesta ima za 45 polaznika. Po završetku jednogodišnjeg studija stječe se akademski naziv sveučilišnog specijalista marketinga usluga.

Studij nosi 60 ECTS bodova, a upisati se mogu magistri i prvostupnici ekonomije, kao i ekonomisti s diplomama prije Bolonje, ali i oni sa završenim sveučilišnim studijem izvan ekonomije te stručnim četverogodišnjim studijem koji nosi 300 ECTS-a s tim da polažu razlikovne ispite. Uvjet je i poznavanje engleskog jezika te prosječna ocjena u prethodnom obrazovanju najmanje 3,5. Uz dvije preporuke nastavnika za upis se mogu prijaviti i studenti s lošijim prosjekom, ali će prednost ipak imati oni s boljim ocjenama. Cijena studija iznosi 26.000 kuna, a može se platiti u ratama.

- Suradnja s gospodarstvom i niz gostujućih predavanja istaknutih stručnjaka iz prakse, uz kvalitetna teorijska uporišta, omogućit će polaznicima stjecanje vrijednih praktičnih znanja iz područja marketinga. Svi zainteresirani za usavršavanje i razvoj profesionalnih vještina i talenata, detaljne informacije o natječaju mogu pronaći na mrežnim stranicama FET-a. Odbrojavamo slobodna mjesta do 31. prosinca kada je krajnji rok za prijavu na ovaj inspirativan studijski program, poručuju s FET-a.

(D. P.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini