VIJEĆE GRADA PULE

Mlada IDS-ovka rekla Zoričiću da često putuje, umjesto da rješava probleme u Puli. ON JOJ ODGOVORIO: "PULSKE PROBLEME RJEŠAVAT ĆEMO GODINAMA, MOŽDA I DESETLJEĆIMA"

| Autor: Glas Istre
Monica Derocchi i Filip Zoričić

Monica Derocchi i Filip Zoričić


Monica Derocchi, mlada vijećnica IDS-a, predbacila je na današnjoj sjednici Vijeća Grada Pule gradonačelniku Filipu Zoričiću česta putovanja.

Do tih putovanja došla je pitajući zašto još nisu održane koordinacije gradskih tvrtki i ustanova s pročelnicima.

- Danas imamo na dnevnom redu izvještaje ustanova, a u petak trgovačkih društava, pa me zanima koliko ste vi tvrtki do sada posjetili, pitala je Derocchi.

- Koordinacije nisu bile jer smo mi došli 4. lipnja pa se bavili reorganizacijom. Što se tiče posjeta društvima, ja osobno ih nisam posjetio, osim Vodovoda, ali javio sam se ravnateljima. Nisam još stigao ići po terenu, rekao je Zoričić.

- S obzirom da ste imali posjete drugim gradovima, dakle za to ste našli vremena, zašto niste posjetili ustanove koje su bitan segment grada, a govorili ste da grad ima puno problema koje treba riješiti, odgovorila je Derocchi.

- Grad ima problema koje treba riješiti i mi ih rješavamo. Trebat će nam puno godina, a množda i desetljeća. A što se tiče mojih posjeta gradovima, oni nisu bili u turističkom aranžmanu, već će ta putovanja također pomoći gradu. S direktorima i ravnateljima ćemo razgovarati, mnogi su bili kod mene, a imali smo i generalni ssastanak sa svima, pročitao sam sva izviješća, rekao je Zoričić.  

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater