GRADSKI STANOVI I POSLOVNI PROSTORI

MIRKOVIĆ: "Uvredljivo je ako smatrate da bi podaci mogli procuriti od mene". AŽIĆ: "Ne znam u kojem dijelu mog odgovora ste to našli"

| Autor: Glas Istre
Noel Mirković i Dijana Ažić (snimio M. MIJOŠEK)

Noel Mirković i Dijana Ažić (snimio M. MIJOŠEK)


Zanimljivost s današnje sjednice Gradskog vijeća Pule odigrala se između vijećnika Možemo Noela Mirkovića i pročelnice za komunalni sustav i upravljanje imovinom Dijane Ažić. 

Mirković je pitao pročelnicu Ažić zašto još nije dobio podatke koje je tražio o poslovnim prostorima i stanovima u vlasništvu Grada Pule. Kaže da je 9. rujna mailom tražio te podatke, ali još ih nije dobio.

"Nisam to tražio da bi ih objavio javno, a znam da kao vijećnik imam pravo dobiti sve podatke. Zanima me zašto popis poslovnih prostora, koji je od petka kod pročelnice Ažić, još nije došao do mene, a rečeno je da će to biti u ponedjeljak", rekao je Mirković.

Vijeće

Noel Mirković na današnjoj sjednici (snimio D. ŠTIFANIĆ)

Ažić mu je odgovorila da su odgovori pripremljeni, ali sve treba dobro pročešljati prije nego što napusti Odjel.

"U jednom trenutku, kada podaci napuste Odjel odgovorni smo mi i to može na sve strane odlepršati, a ja sam ta koja čuva interese pojedinaca", rekla je Ažić.

Mirković je na to rekao da mu je "uvredljivo ako ona smatra da bi podaci mogli procuriti od njega".

"Podaci trebaju meni, nisam ih tražio za objavu", rekao je.

"Ne znam u kojem dijelu mog odgovora ste našli da bi vi bili odgovorni za eventualno curenje. U današnje vrijeme ima mnogo načina kako podatak može procuriti slučajno, ili namjerno putem trećih osoba", rekla je Ažić.

Vijeće

Dijana Ažić na današnjoj sjednici (snimio D. ŠTIFANIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter