NAJNOVIJEZA DLAKU IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

METALNI STUP SKI LIFTA PAO MEĐU KUPAČE, i sreća je da nitko nije stradao! Prije pada na konstrukciju su se PENJALA DJECA


Jučer je samo sreća htjela da ne bude ozljeđenih kupača na Valovinama u Puli prilikom pada dijela konstrukcije ski lifta u more. Radi se o metalnoj konstrukciji visokoj oko 15 metara. Prije pada na konstrukciju su se penjala djeca. Prema riječima očevidaca, koji su sve i snimili, prilikom pada konstrukcije u more, u blizini su bili kupači. Očevici su zvali Lučku kapetaniju, koja se, prema njihovim riječima, do mraka nije pojavila na mjestu nesreće.

-Sva sreća da u neposrednoj blizini nije bilo kupača, jer netko bi stradao. Tragedija je izbjegnuta za dlaku, rekla nam je Branka Žužić koja je nakon pada stupa odmah zvala Lučku kapetaniju.

-To se dogodili oko 16.30 sati, a ja sam s prijateljicom bila na plaži do nekih 20 sati, no Kapetanija se još nije pojavila. Bilo je strašno, u jednom trenutku samo se čulo "bum" i kada sam se okrenula, vidjela sam ogroman vrtlog. Plaža je bila puna kupača i sva sreća da nitko nije stradao i da sajla koja se također iščupala nekoga nije prerezala na pola, rekla je Žužić, koja kaže da kupalište nije adekvatno osigurano te zbog radova predstavlja opasnost za kupače. (D. B. P.)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD PETKA


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)
Webcams provided by webcams.travel add a webcam