VIJEĆNIK IDS-a U OFENZIVI

Marin Lerotić tvrdi da je pulski travnjak umjesto na Valkanama završio u Labinu! NO, JE LI TO DOISTA TAKO?

| Autor: Glas Istre
Marin Lerotić

Marin Lerotić


Marin Lerotić, pulski vijećnik iz redova IDS-a, danas je ponovo kritizirao Filipa Zoričića i njegovu upravu.

Naime, Lerotić tvrdi da je travnjak koji je HNS namijenio Puli završio u - Labinu.

"Nakon što je Pula sport povećao cijene korištenja sportskih objekata, a u proračunu za 2022. godinu smanjeno financiranje sporta za gotovo 2 milijuna kuna, danas dolazi nova informacija da je nogometni travnjak koji je HNS namijenio za Pulu otišao u Labin.

Drugi je to gubitak kada znamo da je lani također nogometni travnjak trebao biti postavljen u Puli, a završio u Metkoviću! Puna usta nove vlasti o sportu, a činjenice govore nešto sasvim drugo!

Neznanje, nesposobnost i neiskustvo!" - napisao je Lerotić.

Grad Labin je danas svečano objavio da se ide u projekt pomoćnog nogometnog igralište na Vinežu, za koje je osiguran travnjak od HNS-a.

Predsjednik Nogometnog saveza Istarske županije i član Izvršnog odbora HNS-a Darko Raić Sudar pojasnio je da HNS "već nekoliko godina provodi po jedan projekt sufinanciranja infrastrukture po svim županijama, a jedan od uvjeta je da lokalna zajednica poput Grada Labina pripremi teren odnosno odradi građevinske radove, a HNS financira drugu fazu, odnosno postavu, nabavu i montažu umjetne trave." 

Znači li to da je "pulski" travnjak doista završio u Labinu? 

Kao što je poznato, gradonačelnik Filip Zoričić u više je navrata isticao da će travnjak igrališta na Valkanama biti gotov do kraja godine. No na tom putu zapriječilo mu se Možemo!, koje nije podržalo prostornoplanske izmjene potrebne da se taj projekt realizira. Na koncu je plan ipak izglasan, nakon što je smijenjena Dušica Radojčić i formirana nova koalicija.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum