SLUČAj TRAVA

MARIN LEROTIĆ IPAK NIJE U PRAVU! Raić Sudar: Imat ćemo nogometni travnjak i u Labinu i u Puli

| Autor: Marcello ROSANDA
Darko Raić Sudar (snimio Milivoj MIJOŠEK)

Darko Raić Sudar (snimio Milivoj MIJOŠEK)


Pulski vijećnik iz redova IDS-a Marin Lerotić ipak nije u pravu kada tvrdi da je nogometni travnjak Hrvatskog nogometnog saveza, koji je trebao biti postavljen na Valkanama - završio u Labinu.

Naime, član Izvršnog odbora HNS-a Darko Raić Sudar i ističe da kao predsjednik Nogometnog saveza Istarske županije "može samo reći da ćemo imati nogometni travnjak i u Labinu i u Puli, i to zahvaljujući Hrvatskom nogometnom savezu i predsjedniku Marijanu Kustiću, koji se iznimno zauzeo da se realiziraju oba projekta u suradnji s nogometnim savezom Istarske županije".

- Nitko ništa nije izgubio već će Istarska županija dobiti dva nogometna igrališta s umjetnom travom. Na prvom koji je već u izgradnji radovi su u toku, a drugi će početi s izgradnjom sljedeće godine nakon što se odrade sve potrebne pripremne radnje. Moram naglasiti da realizacija ovih projekata bez potpore lokalne zajednice Labina i Pule nije moguća, na čemu im se ja zahvaljujem. Hrvatski nogometni savez je partner u ovim projektima, a sve ovo je u interesu što bolje infrastrukture istarskih klubova, rekao je Raić Sudar, dodavši da se sve to radi na korist djece i svih nogometaša.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter