Vrijedna donacija

Kupljeno pet mobilnih dizalica za transfer nepokretnih osoba: Calucem donirao Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom

| Autor: Borka PETROVIĆ

U Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc jučer je održana primopredaja pet mobilnih dizalica za transfer nepokretnih osoba. Dizalice je članovima društva predao Yuri Bouwhuis, predsjednik Uprave i CEO tvrtke Calucem koji je istaknuo da je društveno odgovorno poslovanje dio korporativne kulture i upravljanja Calucema Pula, kao i cijele grupe Calucem.

Kako je rečeno, ova tvornica nastoji njegovati i održavati pozitivnu društvenu suradnju s lokalnom zajednicom te širokom lepezom sponzorstava i donacija podupire rad mnogih udruga i ustanova. Calucem već osmu godinu za redom programom pod nazivom "Briga za lokalnu zajednicu" nastavlja tradiciju doniranja na području Pule i okolice prema prijedlozima i glasovima svojih zaposlenika.

Za ovu godinu zaposlenici su izabrali donirati 15 tisuća kuna Društvu osoba s tjelesnim invaliditetom južne Istre. Predsjednik Društva Marijan Grabrić zahvalio se predsjedniku Uprave Calucema te Matiji Čeliću, zaposleniku Calucema koji je predložio Društvo za ovu vrijednu donaciju. Mobilne dizalice namijenjene su članovima Društva koji su u potpunosti ovisni o pomoći druge osobe i bit će od iznimne pomoći kako samim članovima tako i osobama koje o njima skrbe.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter