OD 12. KOLOVOZA DO 4. RUJNA

KINO U KVARTU: U 12 dana na 12 lokacija 12 filmova

Kino u kvartu završava 4. rujna filmom "Bijeli očnjak"

Kino u kvartu završava 4. rujna filmom "Bijeli očnjak"


Program Javne ustanove Pula Film Festival za djecu i mlade, Kino u kvartu, tijekom 12 dana na 12 lokacija ponudit će javnosti 12 filmova. Program započinje u četvrtak, 12. kolovoza u 21 sat na Trgu kralja Tomislava s animiranim filmom "Dugi iz kamenog doba" (r. N. Park), avanturom o pećinskom čovjeku koji se bori protiv neprijatelja.

Potom, 13. kolovoza u 21 sat ispred škole Kaštanjer na rasporedu je "Putovanje jednog princa" (r. J-F. Laguionie i X. Picard), priča o starom majmunskom princu koji upoznaje neobični svijet, a 14. kolovoza u 21 sat na placi u Štinjanu "Mali vitez Trenk" (r. A. Power), animirana pustolovina o hrabrom dječaku koji se uzdiže u sjajnog viteza. Svi navedeni naslovi su sinkronizirani.

U unutrašnjem dvorištu Rojca, 19. kolovoza u 21 sat, prikazat će se glazbena drama za mlade od 16 godina naviše, "Kad otvorim oči" (r. L. Bouzid), priča o osamnaestogodišnjoj Farah koja se pobuni protiv nametnutih stavova društva i obitelji. Dana 20. kolovoza u 21 sat na igralištu u Šijani iza bivše Stande na rasporedu je animirana avantura "Mune: čuvar mjeseca" (r. A. Heboyan, B. Philippon) o faunu imenom Mune koji mora Sunce i Mjesec vratiti na njihovo mjesto na nebu.

Na programu 21. kolovoza u 21 sat na igralištu kod Prilaza Monte Cappelletta na Vidikovcu prikazat će se animirani film "Vrapčić Richard" (r. T. Genkel i R. Memari) o vrapčiću koji je, budući da su odgajale rode, uvjeren da je i on roda. "Medvjedić Paddington" (r. P. King) stiže u Mornarički park 26. kolovoza u 20.30.

Dana 27. kolovoza u 20.30 kod igrališta škole Veli Vrh prikazuje se "Nevjerojatna priča o divovskoj kruški" (r. A. N. Fick, J. Lerdam i P. E. Lipski), avantura o slonu i mački koji moraju spasiti gradonačelnika. Na igralištu Olimpija u Valdebeku, 28. kolovoza u 20.30 na rasporedu je popularni "Janko Strižić: Farmageddon" (r. W. Becher, R. Phelan), 2. rujna u 20.30 na dječjem igralištu u Rohreggerovoj na Verudi Porat animirani ZF film "Phantom Boy" (r. J-L. Felicoli i A. Gagnol) o dječaku koji zajedno s policajcem spašava New York, a 3. rujna u 21 sat u Titovom parku priča o tinejdžerskoj ljubavi "Lažne tetovaže" (r. P. Plante), namijenjena mladima od 16 godina naviše.

Kino u kvartu završava 4. rujna filmom "Bijeli očnjak" (r. A. Espigares), "remakeom" klasika ispričanim iz perspektive hrabrog vuka, koji će se prikazati na Forumu u 20.30 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini