"INSPEKCIJA" NA PARKIRALIŠTIMA

KAKAV BEZOBRAZLUK ISPRED TRGOVAČKIH CENTARA U PULI! Otišli u kupovinu, a aute parkirali na mjesta rezervirana za osobe s invaliditetom!

| Autor: Glas Istre
(Snimio Milivoj Mijošek/Arhiva)

(Snimio Milivoj Mijošek/Arhiva)


Policijski službenici danas su od 9 do 13 sati, u suradnji s predstavnicima Društva osoba s tjelesnim invaliditetom u Puli i djelatnicima Pula Parkinga, obavili nadzor na parkiralištima trgovačkih centara na području Pule, Fažane i Medulina te ispred zdravstvenih ustanova u Puli.

Tijekom akcije sankcionirano je 13 vozača, i to njih 12 vozača zbog nepropisno parkiranih vozila na mjestima rezerviranim za osobe s invaliditetom, a jedan vozač zbog zlouporabe znaka pristupačnosti.

Postaja prometne policije Pula i nadalje provoditi preventivno-represivne akcije usmjerene na suzbijanje navedenih prekršaja te će policijski službenici i prilikom obavljanja svojih svakodnevnih zadaća biti usmjeravani na navedenu problematiku, a sve kako bi se povećala sigurnost osoba s invaliditetom u prometu.

Policijska uprava istarska još jednom podsjeća vozače da ne parkiraju na mjestima koja su rezervirana za parkiranje osoba za invaliditetom te da poštuju prometne propise i vode računa o sigurnosti svojih sugrađana s invaliditetom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of