TRAKAVICA SE NASTAVLJA

IDS POSLAO OŠTAR ODGOVOR SDP-u: U koaliciji SDP-a i IDS-a bio je i Peđa Grbin, a Sanja Radolović tu koaliciju sada zove nakaradnom.

| Autor: Glas Istre
Sanja Radolović i Peđa Grbin (snimio D. MARUŠIĆ ČIČI)

Sanja Radolović i Peđa Grbin (snimio D. MARUŠIĆ ČIČI)


Nastavlja se trakavica oko zemljišta iznad Marine Veruda. Nakon prvog istupa koalicije Zoričić-Možemo-SDP priopćenje je poslao IDS, kojeg je jutros demantirao SDP, a sad se ponovo javlja IDS.

- Moramo se složiti s pulskim SDP-om da je danas, srećom, sve dostupno klikom "miša" pa ćemo tako podsjetiti na nekoliko lako dostupnih činjenica kako bi SDP-u osvježili selektivno pamćenje.

Amandman, koji je 21. ožujka 2012. godine potpredsjednik Gradskog vijeća Ardemio Zimolo (IDS) uputio predsjedniku Gradskog vijeća Denisu Martinčiću (SDP) usvojen je JEDNOGLASNO na 32. sjednici Gradskog vijeća Grada Pule, održanoj 22. ožujka 2012. godine. Posebno zanimljivo je da je u tadašnjoj "nakaradnoj koaliciji" kao gradski vijećnik bio i današnji predsjednik SDP-a Peđa Grbin, koji je, također, glasao ZA predmetni amandman. Štoviše, o otvorenoj suradnji IDS-a i SDP-a iz tog razdoblja svjedoči i podatak da je aktualni član Gradskog odbora SDP-a Pule i županijski vijećnik Danije Ferić bio pročelnikom financija u Gradu Puli u tadašnjem "inkriminirajućem" razdoblju, kako ga aktualni SDP Pule pokušava danas pokazati.

To što je sljedeća garnitura pulskog SDP-a 2014. godine glasala protiv GUP-a govori samo o nedosljednosti njihove politike te isto tako govori o mišljenju koje imaju o čelnim ljudima svoje stranke.

Naime, citiramo dio priopćenja pulskog SDP-a: "U toj koaliciji bilo je nekoliko figurica iz SDP-a, koji su ustvari bili prikriveni igrači IDS-a i koji su oduvijek željeli biti članovi IDS-a, ali tamo ne bi mogli doći do izražaja jer je bila cijela horda takvih poput njih", iz čega proizlazi da je i aktualni predsjednik SDP-a želio biti članom IDS-a, što nam je posebno drago.

Skrećemo i pozornost da gđa. Sanja Radolović, budući da ne živi u Puli, očito ne zna da Komunalna plača Grada Pule nema stražnji prozor, pa joj ne stoji ni teza o Zorrou. Štoviše, gđa. Radolović, ujedno i saborska zastupnica, proteklih mjeseci provodi retoriku ispod svake razine političke kulture, te vrijeđa svoje neistomišljenike, što s jedne strane ne čudi jer i predsjednika svoje stranke naziva figuricom i prikrivenim igračem IDS-a. Stoga, nameće se pitanje, da li se gđa. Radolović kao potpisnica spomenutog priopćenja, kao jedna od malobrojnih još uvijek bliskih osoba predsjedniku SDP-a Peđi Grbinu, odriče tog istog Peđe Grbina od prije 9 godina, stoji u priopćenju IDS-a.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini