pula

ODVAJANJE OTPADA: Žiteljima Kaštanjera stižu plave i žute kante za koristan otpad

| Autor: Duška PALIBRK
(Snimio Dejan Štifanić)

(Snimio Dejan Štifanić)


Građanima na području Mjesnog odbora Kaštanjer uskoro će biti podijeljene nove plave i žute kante za prikupljanje korisnih sirovina, papira i kartona te plastike, metala i tetrapak ambalaže u obiteljskim kućama. Djelatnici Herculanee dijelit će ih idućeg tjedna, od ponedjeljka do subote, od 7 do 14 sati, od vrata do vrata. Za preuzimanje novih posuda korisnici ne moraju biti na adresi, niti se ta usluga naplaćuje. Posude se mogu odmah koristiti i ne treba u njih stavljati vrećicu, pogotovo u posudu za papir i karton, napominju iz Herculanee.

- Do sada su naši korisnici na raspolaganju imali vrećice koje su bile prelazno rješenje za odvajanje korisnih sirovina. Dodjelom individualnih posuda za plastiku, papir-karton i metal više neće biti potrebe te korisne sirovine stavljati u vrećice i čuvati do dana odvoza. Termini i način odvoza korisnih sirovina se ne mijenjaju, dovoljno je posudu za papir i karton te plastiku izvaditi ispred kućnog praga na dan odvoza kao i za odvoz komunalnog otpada, pojašnjavaju iz gradskog komunalca.

Za ostale informacije može ih se kontaktirati na 052/544-094 od ponedjeljka do subote od 7 do 13 sati, ili na 052/638-401 od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati ili putem e-maila primjedbe@herculanea.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini