U organizaciji Koordinacije Srba u Istri

VIDEO U hotelu Pula održan tradicionalni doček pravoslavne Nove godine: "Pula i Istra primjer su suživota i tolerancije"

| Autor: Glas Istre

U organizaciji Koordinacije Srba u Istri sinoć je u hotelu Pula održan tradicionalni doček pravoslavne Nove godine kojoj je nazočio i pulski gradonačelnik Boris Miletić zajedno sa zamjenikom Robertom Cvekom.

- Godina koja je za nama bila je izazovna, no unatoč tomu uspjeli smo ostvariti važne projekte za naš grad. U ovoj nas pak godini i dalje čeka puno posla kako bi Pulu učinili još boljim mjestom za život. Pula je otvoren multikulturalan grad koji njeguje različitosti i to je za nas jedno veliko bogatstvo. Pula i cijela Istra primjer su kako se zajedno može živjeti i surađivati jer zajedništvo nam je svima potrebno, poručio je gradonačelnik Miletić pritom svima zaželjevši puno zdravlja i sreće u novoj godini. Čestitkama su se pridružili i zamjenica istarskog župana Giuseppina Rajko te generalni konzul Republike Srbije u Rijeci Goran Petrović nakon čega je u zabavnom dijelu programa nastupio Đorđe Nesta Arsović iz Beograda s orkestrom.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater